Dartscafe.be logo webshop

Het ontstaan en de filosofie van Dartscafe.be

Wij zijn een webshop, gespecialiseerd in darts. Ontstaan uit een gek idee tijdens de eerste Corona-lockdown in 2020 en met veel enthousiasme en passie tot leven gekomen in 2021.

Met een (voorlopig nog) beperkt aanbod willen we toch een kwalitatief hoogstaand en algemeen productgamma bieden. Dat gamma bestaat uit topmerken als Winmau, Target, Red Dragon, Unicorn en meer. Borden, dartssetjes van de belangrijkste spelers of gewoon de mooiste en beste darts, je kan het bij ons in elke prijsklasse terugvinden. Daarnaast zijn er heel wat grote en kleine accessoires van deze merken, nuttig voor elke darter.

We willen ook dicht bij onze klanten en webshopbezoekers staan. Zo is onze webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk opgezet en is er ook een facebookpagina en Instagramaccount om te volgen. Via deze platformen proberen we de volgers en bezoekers zo goed mogelijk te informeren. Mochten er dan toch nog vragen, tips of suggesties zijn, horen we het graag en komen we zo snel als mogelijk met een antwoord. Bedankt trouwens voor jullie feedback zodat we nog beter kunnen worden!

We sturen de bestelde goederen verzorgd en snel naar de nieuwe eigenaar, maar ook afhalen bij ons in Geel is mogelijk. Na afspraak maken we graag tijd voor u in onze atypische, maar zeer gezellige setting. Zie hiervoor onze contactpagina.

Er zitten nog heel wat ideeën in uitvoeringsfase, dus volg ons ook zeker op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. In ieder geval is het ons doel te groeien met onze klanten en samen beter te worden zodat de dartssport nog mooier en groter wordt!

Welgemikte groeten en tot snel.

Het Dartscafé-team.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Alle rechten voorbehouden - Door NewFront